Xiaomi çok önemli bir hata yaptı, yapılacak güncelleme sızdırıldı

Xiaomi‘nin henüz resmi olarak duyurmadığı Poco F6 Pro için bazı güncellemeler sızdırıldı. GSMArena’ya göre, bu güncellemeler telefonun kod adını “Vermeer” olarak ortaya çıkardı, bu da Çin modeli Redmi K70 ile aynı model adı.

Xiaomi genellikle farklı cihazlar için aynı kod adlarını kullanmaktan kaçınıyor. Ancak, Poco F6 Pro‘da bu durum biraz göz ardı edilmiş gibi görünüyor. Bu bağlantı, Poco F6 Pro‘nun aslında Redmi K70‘in yeniden markalanmış bir versiyonu olabileceğini gösteriyor.

Poco F6 Pro‘nun halka açık güncellemesi, cihazın Redmi K70‘in özelliklerini taşıdığını gösteriyor. Bu bağlantı doğruysa, Poco F6 Pro etkileyici özelliklere sahip olacak. Telefonun güçlü bir Snapdragon 8 Gen 2 yonga setine sahip olması bekleniyor. Geekbench’te aynı SoC ve 16GB RAM ile göründü.

Xiaomi çok önemli bir hata yaptı, yapılacak güncelleme sızdırıldı

Poco, Redmi telefonlarını yeniden markalama stratejisini daha önce de kullanmıştı. Kısa süre önce piyasaya sürülen Poco X6 Pro, büyük ölçüde Redmi K70E’den esinlenmişti. Ancak, X6 Pro daha küçük bir pil ve daha yavaş şarj gibi bazı ödünler vermişti.

Neyse ki, Poco F6 Pro benzer sınırlamalara sahip olmayacak gibi görünüyor. Sızdırılan bilgiler, telefonun keskin bir QHD+ çözünürlüğe sahip büyük bir 6.67 inç OLED ekranı olacağını gösteriyor. Arka tarafta, 50MP ana sensörle öne çıkan bir kamera sistemi bekleniyor. Hızlı şarj için telefonun 120W’a kadar hızlı şarjı destekleyeceği konuşuluyor.

Geçtiğimiz hafta ortaya çıkan bir sızıntı, Poco‘nun F6 Pro akıllı telefonunu Haziran ayında küresel olarak piyasaya sürebileceğini ortaya koydu. Telefonun geniş çapta piyasaya çıkması için hala biraz zaman var. Cihazla ilgili yeni detaylar ortaya çıktıkça sizi bilgilendirmeye devam edeceğiz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir