Honor 200 serisi lansman tarihi doğrulandı

Çinli teknoloji devi Honor, yeni akıllı telefon serisi Honor 200‘ün resmi lansman tarihini duyurdu. Şirket, standart Honor 200 ve daha üst seviye Honor 200 Pro‘yu 27 Mayıs’ta Çin’de tanıtacak.

Honor’un internet sitesinde telefonların ön siparişleri de açıldı ve bu sayede tasarımları ve renk seçenekleri gözler önüne serildi. Her iki model de Siyah, Pembe, Beyaz ve Mavi olmak üzere dört farklı renkte sunulacak. Ayrıca, arka tarafta benzer kamera adası tasarımları bulunuyor.

Telefonların tasarımlarındaki ana fark ön kısımda. Standart Honor 200, ön kamerayı barındıran delikli bir tasarıma sahipken, Pro versiyonu çift ön kamera için hap şeklinde bir çentik taşıyor. Resmi özellikler henüz açıklanmasa da, güvenilir bir kaynak olan Digital Chat Station bazı özellikler hakkında ipuçları verdi.

Honor 200 serisi lansman tarihi doğrulandı

Kaynağa göre, her iki telefon da 50MP çözünürlüğünde, OIS (Optik Görüntü Sabitleme) destekli ve f/1.9 diyafram açıklığına sahip bir ana kameraya sahip olabilir. Ayrıca, seri için 5.200 mAh batarya ve 100W hızlı şarj özellikleri öne sürülüyor. Telefoto kameranın ise 50x dijital zoom yeteneği bulunacağı söylentiler arasında.

Honor, her iki telefonun da tam özelliklerini henüz doğrulamadı. Lansman etkinliğine kadar daha fazla bilginin ortaya çıkması bekleniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir