Güney Kore Borsası Yeniden Listeliyor: Bu Altcoin Uçuyor!

Kripto para piyasası bugün daha bir heyecanlı bir görünüme sahip. Lider kripto para Bitcoin bir bir engelleri aşarak 44 bin doların üzerine çıktı. Bunun yanında Bitcoin ağındaki tokenler olağanüstü performans gösterdi. Diğer tarafta borsa listelemeleri tokenleri uçurmaya devam ediyor. Güney Kore’nin önde gelen kripto borsalarından Korbit, Wemix (WEMIX)’i yeniden listesine ekleyeceğini duyurdu. Bu gelişmeyle birlikte altcoin, mavi gökyüzüne doğru güçlü bir hamle yaptı.

Korbit yeniden listesine alırken altcoin uçuşa başladı!

Kriptokoin.com’dan takip ettiğiniz üzere, kripto piyasasında boğalar güç göstermeye devam ediyor. Bir çok uzman ve analist artık bir boğa piyasasından bahsediyor. Bu pozitif havanın hakim olduğu ortamda borsalar da listelerini elden geçiriyor. Güney Kore’nin önde gelen kripto borsalarından Korbit, yaptığı değerlendirme sonucunda Wemix (WEMIX)’i yeniden listesine almaya karar verdiğini duyurdu. Bu sefer haberi borsada değil, altcoin projesinden aldık. Wemix, resmi X hesabı üzerinden Korbit’te listelenmesi resmi olarak onaylandığını açıkladı. Bu bağlamda Wemix, şu açıklamayı yaptı:

WEMIX, Kore’nin İlk Dijital Varlık Borsası Korbit Exchange’e geri döndü. WEMIX/KRW paritesi ile 8 Aralık’tan itibaren sorunsuz ticarete hazır olun. Şeffaflık ve uyumluluk konusundaki kararlılıkları için WEMIX ekibine tebrikler!

Gelişmenin ardından altcoin fiyatı piyasadaki pozitif havanın da desteğiyle güçlü yükseldi. Gün içinde 2,70 dolar seviyelerinde işlem gören WEMIX, haberin ardından 3,39 dolar ile zirveye çıktı. Bununla birlikte, token daha sonra satış gördü ve biraz irtifa kaybetti. Ancak, WEMIX yine de yüksekten uçmaya devam ediyor. Basın zamanında token, günlük bazda %21,5 kazançla 3,22 dolardan el değiştiriyordu.

WEMIX günlük fiyat grafiği. Kaynak: CoinMarketCap

Listelemeye ilişkin detaylar

Ekibin yaptığı açıklamaya göre WEMIX, Korbit’te yeniden listeye girmek için resmi olarak onay aldı. Bu doğrultuda altcoin projesinin ekibi, WEMIX listelemesi için şu bilgileri paylaştı:

  • Listeleme Pazarı: WEMIX/KRW
  • Para Yatırma İşlemlerinin Açılışı: 7 Aralık 2023
  • Para Çekme İşlemlerinin Açılışı: 8 Aralık 2023
  • Trade İşlemlerinin Açılışı: 8 Aralık 2023

Ekip ayrıca, “WEMIX ekibi, 2023 boyunca şeffaf bir yönetim oluşturmak ve yüksek düzeyde uyumluluk için özenle çalıştı. Büyük borsalarla ilişkilerimizi güçlendirmeye ve güvenilir bir Blockchain projesi olarak sorunsuz ticaret desteği sağlamaya kararlıyız.” dedi.

WEMIX nedir ne değildir?

Altcoin projesi, 2018’den beri kripto dünyasında yer alıyor. Zaman içinde DeFi protokolleri, NFT’ler, oyunlar ve merkezi olmayan uygulamalara (dApp’ler) yardımcı olan bir platforma dönüştü. WEMIX, geniş WEMIX mega ekosistemi içinde yerel coin olarak hizmet veriyor. Bir değişim aracı ve gaz ücretleri için belirlenmiş ödeme yöntemi olarak işlev görüyor. WEMIX kripto paralarının çıkarılması, oluşturulan her bir sonraki blok başına bir madeni para oranında gerçekleşiyor. Kalıcı Darphane Ödülü’nü (PMR) daha sonra orantılı olarak dağıtıyor. Ayrıca, %50’sini Ağ Mutabakat Katılımcılarına (NCP), %25’ini ekosistem fonuna ve kalan %25’ini de bakım amaçlarına tahsis ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir